Sastāvdaļas
- 1 kg pelmeņu
- 2 sīpoli
- 300 g sēņu
- 200 ml skābā krējuma
- 75 g sviesta
- 2 ēdamkarotes miltu
- kaltēts rozmarīns un baziliks
- malti pipari
- sāls
Pagatavošana
- Sēnes sagriezt šķēlītēs.
- Sīpolus nomizojiet, smalki sakapājiet un samaisiet ar sēnēm.
- Visu apcepiet sviestā.
- Pelmeņus izvāriet sālsūdenī, lieciet četros podiņos, apbārstiet ar garšvielām, virsū lieciet ceptas sēnes.
- Miltus sajauciet ar 2 glāzēm auksta ūdens. Pa 1/2 glāzei šī maisījuma ielejiet katrā podiņā, pievienojiet skābo krējumu.
- Cepiet pelmeņus 20-30 minūtes līdz 220°C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!