Ar olām pildīti tomāti

Ar olām pildīti tomāti Foto: Ar olām pildīti tomāti

Sastāvdaļas

  • 3 cieti vārītas olas
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 5 ēdamkarotes gaļas buljona
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 30 g vārīta šķiņķa
  • 1 tējkarote kaperu
  • sāls
  • 4 lieli tomāti

Pagatavošana

  1. Olas uzvāra, noloba un sakapā.
  2. Pannā izkausē sviestu un viegli apbrūnina miltus.
  3. Pielej buljonu, pieliek krējumu, sīki sagrieztu šķiņķi un dažus kaperus.
  4. Mērcē iejauc olas un pieliek sāli pēc garšas.
  5. Tomātiem nogriež virsiņas un izņem mīkstumu.
  6. Olu masu sapilda tomātos un nosedz ar tomāta cepurīti.
  7. Katliņā izkausē atlikušo sviestu, saliek pildītus tomātus un uz lēnas uguns dažas minūtes pasautē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes