Sastāvdaļas
- 3 cieti vārītas olas
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1 ēdamkarote miltu
- 5 ēdamkarotes gaļas buljona
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- 30 g vārīta šķiņķa
- 1 tējkarote kaperu
- sāls
- 4 lieli tomāti
Pagatavošana
- Olas uzvāra, noloba un sakapā.
- Pannā izkausē sviestu un viegli apbrūnina miltus.
- Pielej buljonu, pieliek krējumu, sīki sagrieztu šķiņķi un dažus kaperus.
- Mērcē iejauc olas un pieliek sāli pēc garšas.
- Tomātiem nogriež virsiņas un izņem mīkstumu.
- Olu masu sapilda tomātos un nosedz ar tomāta cepurīti.
- Katliņā izkausē atlikušo sviestu, saliek pildītus tomātus un uz lēnas uguns dažas minūtes pasautē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!