Ar maltu vistas gaļu pildīti makaroni

Ar maltu vistas gaļu pildīti makaroni Foto: Ar maltu vistas gaļu pildīti makaroni

Sastāvdaļas

  • lielie makaroni (Manikoti vai Kaneloni)
  • malta vistas gaļa
  • 1 sīpols
  • tomātu pasta
  • siers
  • saldais krējums
  • ķiploki
  • 1 ola
  • sāls, Vidusjūras garšvielu maisījums, zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Malto gaļu sablenderē ar zaļumiem, sīpolu, ķiplokiem, olu, garšvielām.
  2. Ar maltās gaļas masu pilda nevārītus makaronus.
  3. Pildītos makaronus liek veidnē, pārlej ar ūdeni, kas samaisīts ar tomātu pastu.
  4. Cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
  5. Pēc noteiktā laika veidni izņem, pārlej ar saldo krējumu, pārrīvē sieru, turpina cept krāsnī 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes