Sastāvdaļas
- lielie makaroni (Manikoti vai Kaneloni)
- malta vistas gaļa
- 1 sīpols
- tomātu pasta
- siers
- saldais krējums
- ķiploki
- 1 ola
- sāls, Vidusjūras garšvielu maisījums, zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Malto gaļu sablenderē ar zaļumiem, sīpolu, ķiplokiem, olu, garšvielām.
- Ar maltās gaļas masu pilda nevārītus makaronus.
- Pildītos makaronus liek veidnē, pārlej ar ūdeni, kas samaisīts ar tomātu pastu.
- Cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
- Pēc noteiktā laika veidni izņem, pārlej ar saldo krējumu, pārrīvē sieru, turpina cept krāsnī 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!