Ar kariju marinēti kabači

Ar kariju marinēti kabači Foto: Ar kariju marinēti kabači

Sastāvdaļas

  • 3 kg kabaču
  • 1 sīpols
  • 300 ml etiķa
  • 600 ml ūdens
  • 8 tējkarotes karija
  • 100 g sāls
  • 250 g cukura
  • 5 krustnagliņas
  • 3 tējkarotes melno piparu graudiņu
  • 1 ēdamkarote kaltētu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizojiet, sagrieziet kubiņos, sīpolu sasmalciniet. Samaisiet dārzeņus ar sāli un diennakti paturiet ledusskapī.
  2. Otrā dienā pieberiet kariju, piparus, cukuru, pielejiet etiķi un ūdeni.
  3. Visu samaisiet un ievietojiet ledusskapī vēl uz vienu diennakti.
  4. Pēc diennakts nokāsiet, marinādi uzvāriet.
  5. Beriet tajā pētersīļus, pievienojiet krustnagliņas, lieciet atpakaļ dārzeņu gabaliņus un atkal uz diennakti ievietojiet ledusskapī.
  6. Visu uzvariet. Piecas minūtes karsējiet uz mazas uguns un lieciet sagatavotās, sterilizētās burkās. Aizvākojiet un atdzesējiet, apgāztas otrādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes