Ar jēra gaļu pildīti kabači

Ar jēra gaļu pildīti kabači Foto: Ar jēra gaļu pildīti kabači

Sastāvdaļas

  • 500 g jēra gaļas
  • 1 kg kabaču
  • 3 sīpoli
  • 4 tomāti
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas
  • 100 g kefīra
  • 2 ēdamkarotes rīsu
  • 1 ola
  • ceturtdaļa tējkarotes sarkano piparu
  • 0,5 l ūdens
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīki sagriež 2 sīpolus un apcep 2 karotēs eļļas, līdz tie kļūst zeltaini, pievieno sarkanos piparus, 2 sagrieztus tomātus bez miziņas un rīsus.
  2. sautē 5 minūtes, tad sajauc visu ar samaltu gaļu, pieliek sāli, rūpīgi izmaisa.
  3. Kabačus nomizo, sagriež 3 - 4 daļās, izņem daļu mīkstuma ar sēklām tā, lai paliktu pietiekami biezas sieniņas.
  4. Dobumus piepilda ar maisījumu, no abām pusēm pārkaisa ar miltiem, apcep eļļā, saliek traukā un pārlej mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes