Sastāvdaļas
- 500 g jēra gaļas
- 1 kg kabaču
- 3 sīpoli
- 4 tomāti
- 2 ēdamkarotes miltu
- 4 ēdamkarotes augu eļļas
- 100 g kefīra
- 2 ēdamkarotes rīsu
- 1 ola
- ceturtdaļa tējkarotes sarkano piparu
- 0,5 l ūdens
- 1 saišķītis pētersīļu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sīki sagriež 2 sīpolus un apcep 2 karotēs eļļas, līdz tie kļūst zeltaini, pievieno sarkanos piparus, 2 sagrieztus tomātus bez miziņas un rīsus.
- sautē 5 minūtes, tad sajauc visu ar samaltu gaļu, pieliek sāli, rūpīgi izmaisa.
- Kabačus nomizo, sagriež 3 - 4 daļās, izņem daļu mīkstuma ar sēklām tā, lai paliktu pietiekami biezas sieniņas.
- Dobumus piepilda ar maisījumu, no abām pusēm pārkaisa ar miltiem, apcep eļļā, saliek traukā un pārlej mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!