Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 300 g gaļas
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes sagrieztu diļļu
- 1 tējkarote samaltu smaržīgo piparu
- 1 glāze skābā krējuma
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 tējkarote tomātu pastas
- buljons
- rīvēts siers
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Atlasa lielus kartupeļus, labi nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni, pieliek sāli un vāra, līdz tie pusgatavi.
- Pēc tam kartupeļus nomizo, nogriež vienā pusē gabaliņus un izņem vidu.
- Gaļu kopā ar izņemtajiem kartupeļu vidiem samaļ, pieliek olu, sīki sagrieztas dilles, sāli un smaržīgos piparus.
- Masu labi sakuļ.
- Ar iegūto masu piepilda kartupeļus un aiztaisa ar nogrieztajiem gabaliņiem.
- Kartupeļus blīvi saliek katlā, pārlej ar buljonu un sautē līdz gatavi.
- Uzkaisa rīvētu sieru.
- Pieliek tomātu biezeni, miltus un skābu krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!