Ar gaļu pildīti kartupeļi

Ar gaļu pildīti kartupeļi Foto: Ar gaļu pildīti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 300 g gaļas
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes sagrieztu diļļu
  • 1 tējkarote samaltu smaržīgo piparu
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • buljons
  • rīvēts siers
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Atlasa lielus kartupeļus, labi nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni, pieliek sāli un vāra, līdz tie pusgatavi.
  2. Pēc tam kartupeļus nomizo, nogriež vienā pusē gabaliņus un izņem vidu.
  3. Gaļu kopā ar izņemtajiem kartupeļu vidiem samaļ, pieliek olu, sīki sagrieztas dilles, sāli un smaržīgos piparus.
  4. Masu labi sakuļ.
  5. Ar iegūto masu piepilda kartupeļus un aiztaisa ar nogrieztajiem gabaliņiem.
  6. Kartupeļus blīvi saliek katlā, pārlej ar buljonu un sautē līdz gatavi.
  7. Uzkaisa rīvētu sieru.
  8. Pieliek tomātu biezeni, miltus un skābu krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes