Ar gaļu pildītas paprikas

Ar gaļu pildītas paprikas Foto: Ar gaļu pildītas paprikas

Sastāvdaļas

  • 6 zaļas paprikas
  • 40 g eļļas
  • 1 glāze ūdens

Pildījumam:

  • 250 g gaļas (cūkas vai liellopu)
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • 1 šķēle baltmaizes vai 2 ēdamkarotes pusvārītu rīsu
  • sāls
  • malta paprika
  • rīvmaize
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Paprikas nomazgā, nogriež vāciņus, izņem sēklas, verdošā ūdenī patur 4 minūtes.
  2. Piepilda paprikas ar pildījumu - gaļu samaļ, pievieno sakapātu sīpolu, skābo krējumu, izmērcētu baltmaizi, sali malto papriku, rīvmaizi un zaļumus, visu kārtīgi samaisa un uzliek vāciņus.
  3. Pildītās paprikas liek katliņā sakarsētos taukos, pielej karstu ūdeni un cepeškrāsnī cep 30 minūtes.
  4. Īsi pirms cepšanās baigām pārlej ar tomātu vai krējuma mērci.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes