Sastāvdaļas
- 4 lielas paprikas pākstis
- 2 sīpoli
- 370 g maltas gaļas
- 1 glāze vārītu rīsu
- 1 ēdamkarote sarīvēta siera
- sāls
- pipari
- pētersīļu zaļumi
Mērcei:
- 1 1/2 glāzes buljona
- 1/2 glāzes asās tomātu mērces
- 1/2 glāzes skābā krējuma
- 2 tējkarotes kartupeļu cietes
Pagatavošana
- Sasmalcinātus sīpolus, zaļumus, rīsus, sāli, piparus pieliek maltai gaļai un samīca, pilda sagatavotās pākstīs.
- Pildītās pākstis sakārto katlā, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
- Karstu buljonu un tomātu mērci samaisa, pārlej pākstīm, aizvāko un sautē.
- Krējumā iemaisa kartupeļu cieti, pievieno mērcei, uzvāra, pārlej paprikas pākstīm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!