Antrekots bretoņu gaumē

Antrekots bretoņu gaumē Foto: Antrekots bretoņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopu gaļas
  • 50 g sviesta
  • 50 g sīpolu
  • 25 ml augu eļļas
  • pētersīļi pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež šķēlēs, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, ierīvē ar sāli un pipariem, uzlej augu eļļu un atstāj uz 30 minūtēm nostāvēties.
  2. Gaļu liek pannā, sakarsētā sviestā, cep no abām pusēm, kamēr parādās brūngana garoziņa, bet vidus vēl joprojām ir mazliet jēls.
  3. Gaļu izņem no pannas, noliek malā.
  4. Sviestu samaisa ar sakapātiem sīpoliem, pētersīļiem, pipariem.
  5. Ar sviesta maisījumu ieziež dziļu bļodu, liek tajā gaļu, uzliek virsū vāku, liek karsta ūdens peldē uz 5-7 minūtēm.
  6. Antrekotu pārlej ar izdalījušos sulu, pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes