Sastāvdaļas
- 3 ēdamkarotes kakao
- 1-2 ēdamkarotes saldā krējuma
- 60 g cukura
- 1/8 l piena
- 125 g rīvmaizes
- 50 g sviesta
- 2 olas
- 1 ēdamkarote konjaka
- 2 ēdamkarotes sarīvētu mandeļu
- ½ tējkarotes sodas
- 60 g miltu
Pagatavošana
- Kakao sajauc ar rīvmaizi, pielej pienu vai saldo krējumu, 10 minūtes mērcē.
- Sviestam pieliek cukuru un labi saberž, pievieno olu dzeltenumus, miltus, sodu, pēc tam rīvmaizi, mandeles un konjaku.
- Atsevišķi sakuļ olu baltumus ar cukuru un iecilā mīklā.
- Sagatavoto mīklu liek pudiņa formā un karsē tvaiku peldē vienu stundu.
- Pasniedz ar karstu vaniļas mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!