Sastāvdaļas
- 1 liels, nogatavojies ananāss
- 1/2 l degvīna
Pagatavošana
- Ananāsu kārtīgi, ar birstīti nomazgā, lai miza būtu tīra.
- Nogriež lapas un pašu apakšu - ananāsu samaļ ar visu mizu virtuves kombainā vai gaļas maļamajā mašīnā.
- Iegūtajai masai pielej degvīnu, hermētiski aiztaisa un liek ledusskapī uz nedēļu.
- Uzlējumu lieto pa vienai ēdamkarotei 15 minūtes pirms ēšanas.
- Ja vēlas, lai vielmaiņa vēl vairāk aktivizētos, lieto vēl vienu ēdamkaroti uz nakti.
- Ja esat ēduši izteikti treknu ēdienu, tad lietojiet vēl vienu ēdamkaroti uzlējuma.
- Uzlējuma šādā proporcijā pietiek mēnesim.
Ananāss satur bromelaīnu - Bromelaīns attīra organismu no šlakvielām un toksīniem, uzlabo gremošanas procesus, traucē tauku uzkrāšanos, bremzē tauku infiltrāciju aknās un paātrina tauku pārvēršanos enerģijā.