Sastāvdaļas
- 360 g (2 paciņas) pilnpiena biezpiens
- 4 ēdamkarotes piens
- 1 tējkarote vaniļas pasta
- 3 ēdamkarotes cukurs (2 ēdamk. biezpiena masai un 1 ēdamk. auzu pārslām)
- 2 ēdamkarotes auzu pārslas
- 1 bundža konservēti ananāsi
Pagatavošana
- Apcep auzu pārslas, kad sacepušās brūnas, tad pievieno cukuru un maisot vēl nedaudz pacep, līdz cukurs ir izkusis un pārslas ir kraukšķīgas. Pēc tam noliek malā atdzist.
- Biezpienu sablenderē ar cukuru, vaniļas pastu un pienu, līdz viendabīgai, krēmīgai konsistencei.
- Ananāsu gabaliņus (bez sulas) sablenderē līdz izveidojas biezenis.
- Trauciņā kārto biezpiena krēmu, ananasu biezeni un tad pa virsu uzber auzu pārslas.
Perfekta krēmīgā un kraušķīgā un saldā un skābenā kombinācija.
Receptes un foto autore: Santas Saldā Virtuve
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!