Ananāsu un biezpiena deserts ar auzu pārslām

ANANĀSU UN BIEZPIENA DESERTS AR AUZU PĀRSLĀM Foto: Ananāsu un biezpiena deserts ar auzu pārslām

Sastāvdaļas

  • 360 g (2 paciņas) pilnpiena biezpiens
  • 4 ēdamkarotes piens
  • 1 tējkarote vaniļas pasta
  • 3 ēdamkarotes cukurs (2 ēdamk. biezpiena masai un 1 ēdamk. auzu pārslām)
  • 2 ēdamkarotes auzu pārslas
  • 1 bundža konservēti ananāsi

Pagatavošana

  1. Apcep auzu pārslas, kad sacepušās brūnas, tad pievieno cukuru un maisot vēl nedaudz pacep, līdz cukurs ir izkusis un pārslas ir kraukšķīgas. Pēc tam noliek malā atdzist.
  2. Biezpienu sablenderē ar cukuru, vaniļas pastu un pienu, līdz viendabīgai, krēmīgai konsistencei.
  3. Ananāsu gabaliņus (bez sulas) sablenderē līdz izveidojas biezenis.
  4. Trauciņā kārto biezpiena krēmu, ananasu biezeni un tad pa virsu uzber auzu pārslas.

Perfekta krēmīgā un kraušķīgā un saldā un skābenā kombinācija.

Receptes un foto autore: Santas Saldā Virtuve

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes