Alus mīklā panēts siers

Alus mīklā panēts siers Foto: Viktorija Kožemjakina

Sastāvdaļas

  • 400 g vai 1 ritulis kūpināta siera
  • 1 ola
  • 1 glāze alus - Mežpils Speciālais
  • 1 glāze miltu
  • šķipsniņa ķiploku pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Pagatavo alus mīklu. Sakuļ olu, pievieno miltus, alu, garšvielas un visu maisa, līdz izveidojusies viendabīga masa bez kunkulīšiem.
  2. Sieru sagriež aptuveni 8 mm biezās šķēlēs un panē tikko sagatavotajā mīklā.
  3. Panētus siera gabaliņus liek cepties sakarsētā eļļā, līdz tie ir no abām pusēm zeltaini.
  4. Gatavus pasniedz ar zaļiem salātiem un pilienu laima sulas.

    Recepti piedāvā Toms Kursītis.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes