Sastāvdaļas
- 500 g tītara maltās gaļas
- 2 čili pipari
- 2 šalotes sīpoli
- 2 burkāni
- 2 sarkanās paprikas
- 200 g sarkano pupiņu
- 200g konservētu sasmalcinātu tomātu
- 350 ml alus - Mežpils Speciālais
- 3 tējkarotes malta kūmiņa
- 1 tējkarote malta koriandra
Pagatavošana
- Sīpolu un čili smalki sagriež. Burkānus un paprikas sagriež nelielos kubiņos. Katlā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztos dārzeņus. Pievieno maltu koriandru un kuminu.
- Katliņa saturam pievieno gaļu un apcep. Pievieno tomātus un alu. Ļauj visam sautēties 30 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.
- Gatavu ēd kā sautējumu vai pasniedz ar rīsiem vai grilētu maizīti.
Recepti piedāvā Toms Kursītis.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!