Alkoholiskais kokteilis – Karstā dzērvene ar jumtiņu

Alkoholiskais kokteilis – Karstā dzērvene ar jumtiņu Foto: Skyline Bar

Sastāvdaļas

  • 40 ml Bacardi Black rums
  • 20 ml Aperol aperatīvs
  • 10 ml Monin Pink Grapefruit
  • 10 ml ingvera sīrups
  • 5 ml granātābolu mērce
  • 150 ml dzērveņu sula

Pagatavošana

Salejiet kopā sastāvdaļas, samaisiet un uzkarsējiet. Lejiet krūzē, dekorējot ar kaltētu apelsīna šķēlīti.
 
Bārmeņa padoms: 
 
Izvēlieties trauku no karstuma izturīga stikla vai cita materiāla, lai izvairītos no trauka saplišanas un būtu ērti turēt karstu rokās. Savukārt, lai dzērieni ilgāk turētos silti, pirms tam uzsildiet krūzi – pavisam vienkārši un aizņems tikai minūti jūsu laika:

  • kamēr gatavojiet kokteili, uzsildiet ūdeni un ielejiet krūzē, lai uzkarst;
  • piepildiet krūzi ar ūdeni un ielieciet uz 20-30 sekundēm mikroviļņu krāsnī;
  • vienkāršākais variants – sasildiet krūzi, aplejot to ar karstu ūdeni. 
 
Autors Lindards Grundmanis, Skyline Bar
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes