Sastāvdaļas
- 500 g liellopu vai teļa aknu
- 2 burkāni
- 2 sīpoli
- 3 vidēja lieluma sālīti gurķi
- 1 bundža konservētu zaļo zirnīšu
- sāls, pipari, majonēze pēc garšas
Pagatavošana
- Aknas izvāra sālsūdenī, atdzesē un rupji sarīvē.
- Sīpolus sagriež ceturtdaļgredzenos, cep augu eļļā, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.
- Pievieno rupji sarīvētus burkānus, sautē, kamēr burkāni paliek mīksti, noņem no uguns un atdzesē.
- Gurķus sagriež plānos salmiņos vai rupji sarīvē.
- Konservētajiem zirnīšiem nolej šķidrumu.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pieber sāli, piparus pēc garšas, pievieno majonēzi - samaisa.
- Salātus pasniedz, pārkaisītus ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!