Ābolu un dzērveņu sacepums

Ābolu un dzērveņu sacepums Foto: Ābolu un dzērveņu sacepums

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 400 g dzērveņu
  • 100 g cukura
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu ciete
  • 1 tējkarote kanēļa Drumstalām:
  • 100 g sviesta
  • 100 g miltu
  • 100 g cukura

Pagatavošana

  1. Nelielos ietaukotos porciju trauciņos liek šķēlītēs sagrieztus ābolus.
  2. Pārkaisa ar dzērvenēm, kas sajauktas ar kartupeļu cieti, cukuru un kanēli.
  3. Virsu kārto drumstalu kārtu ( pagatavo, minētos produktus saberžot kopā).
  4. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā vienu stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes