Ābolu biskvīta sacepums

Ābolu biskvīta sacepums Foto: Ābolu biskvīta sacepums

Sastāvdaļas

  • 6 āboli
  • 2 ēdamkarotes aprikožu ievārījuma
  • 1 ola
  • 50 g cukura
  • 1 paciņas vaniļas
  • 1 1/2 ēdamkarotes pārtikas cietes
  • sviests formas ieziešanai

Pagatavošana

  1. Ābolus nomizo, pārgriež uz pusēm, izgriež serdes un iedobēs sapilda aprikožu ievārījumu.
  2. Ietauko sacepuma formu un saliek pildītās ābolu pusītes.
  3. Olas baltumu atdala no dzeltenuma. Dzeltenumam pievieno cukuru, vaniļu, 2 ēdamkarotes ūdens un saputo.
  4. Olas baltumu stingri saputo un pa karotei saliek uz dzeltenuma masas.
  5. Uzkaisa ar cepamo pulveri sajauktu cieti. Visu samaisa.
  6. Biskvīta mīklu uzlej āboliem.
  7. Sacepumu liek iepriekš līdz 180°C sakarsēta cepeškrāsnī un cep 50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes