Sastāvdaļas
- 1 tase skāba krējuma
- 1 tase smalkā cukura
- 3 olas
- 1/2 tase eļļas
- 1 glāze kviešu miltu
- 1 tase rīvētu lazdu rieksti
- 1 tase kakao pulvera
- 1 paciņa cepamā pulvera
Pagatavošana
- Šokolādes riekstu kūkai krējumu, smalko cukuru, 3 olas un eļļu bļodā puto, līdz masa ir gaiša un pūkaina.
- Tad iejauc miltus, lazdu riekstus, kakao un cepamo pulveri.
- Ietauko cepšanas formu, izkaisa ar miltiem, ielej masu un 180°C temperatūrā cep apmēram 45 - 55 minūtes.
- Atdzesē šokolādes -lazdu riekstu kūku mazliet un tad izgāž no formas.
- Var pārliet ar kausētas šokolādes - saldā krējuma maisījumu un pārkaisīt ar riekstiņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!