Sastāvdaļas
- 500 g svaiga zuša
- 500 g zupas kaulu
- 125 g žāvētas gaļas
- 2 saišķīši zaļumu
- 80 g žāvētu melno plūmju
- 1/2 glāzes svaigu zaļu zirnīšu
- sāls
- pipari
- 1/2 tējkarotes cukura
- 1 glāze sīki sakapātu diļļu
Pagatavošana
- Kaulus un žāvēto gaļu pārlej ar 1,5 l ūdens un liek vārīties.
- Gatavo buljonu izkāš caur sietu.
- Sagatavo zaļumus, pievieno tos buljonam, pēc tam buljona ieliek zaļos zirnīšus un izmērcētas melnās plūmes.
- Pēc 10 minūtēm, zupā ieliek zuša gabalus.
- Zupai pieber sāli, piparus un cukuru.
- Virsū uzkaisa dilles.
- Tikko zupa ir gatava, to uzreiz pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!