Sastāvdaļas
- 400 g vistu siržu
- 200 g šampinjonu
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- sāls
- pipari
- 2 ķiploka daiviņas
- rozmarīns
- 3 kartupeļi
- 100 g spinātu
- nedaudz sojas mērces
- sviests cepšanai
Pagatavošana
- Vistu sirdis attīra plēvēm un taukiem., sakarsētā sviestā apcep.
- Pievieno un arī apcep sagrieztu burkānu, sīpolu un šampinjonus, pārkaisa sāli, piparus, rozmarīnu.
- Pielej 1 litru karsta ūdens, pieber gabaliņos sagrieztus kartupeļus, vāra 5 minūtes.
- Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, spinātu lapiņas, pēc garšas pielej sojas mērci, vāra vēl 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!