Sastāvdaļas
- 200 g balto sēņu
- 250 g vistas filejas
- 1 liels sīpols
- 150-200 g jogurta bez piedevām
- 100 g liesa siera
- sāls
- pipari
- olīveļļa
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra vai iztvaicē, kamēr gatava, atdzesē un sīki sagriež.
- Sīpolu sakapā.
- Sēnes nomazgā, sīki sagriež, apcep uz pannas, kopā ar sīpolu, kamēr gatavs.
- Vistas fileju pievieno apceptajām sēnēm un sīpoliem, samaisa un noņem no uguns.
- Ietaukotā veidnē liek vistu ar sēnēm un sīpoliem, virsū liek jogurtu.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pārkaisa jogurtam.
- Žuljēnu cep sakarsētā krāsnī, 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!