Sastāvdaļas
- 4 baltās zivs steiki (piem. menca)200 g katrs steiks
- 6 tomāti
- svaiga bazilika zariņš
- 1 citrona sula
- 4 sviesta gabaliņi
Pagatavošana
- Zivs steikus liek veidnē, aprasina ar citrona sulu, atstāj uz 30 minūtēm.
- Tomātus sagriež 4 daļās, novelk tiem miziņu.
- Baziliku sakapā.
- Tomātus liek uz zivs steikiem, uzkaisa baziliku.
- Virsū liek sviesta gabaliņus, steikus ietin folijā.
- Cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes.
- Gatavus zivs steikus pasniedz ar svaigu baziliku, atvērtā folijā.
- Kā piedevas var pasniegt vārītus jaunos kartupeļus, zaļos zirnīšus un burkānus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!