Zivs sīpolu kažokā

Zivs sīpolu kažokā Foto: Zivs sīpolu kažokā

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejas
  • 1 ola 
  • 1 sīpols 
  • 2 ēdamkarotes miltu 
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • sāls, pipari pēc garšas 
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Zivs fileju apsāla.
  2. Sīpolu sasmalcina ar blenderi vai sarīvē. 
  3. Pievieno olu, majonēzi, miltus, piparus - sakuļ ar putojamo slotiņu.
  4. Zivs fileju sagriež gabaliņos, tos liek sīpolu masā un patur 5-10 minūtes. 
  5. Pannā uzkarsē augu eļļu, cep zivs filejas gabaliņus no abām pusēm - cep uz mazas uguns, pannai uzliekot vāku.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes