Zivs sacepums

Zivs sacepums Foto: Zivs sacepums

Sastāvdaļas

  • 80 g mencas filejas
  • 1/4 burkāna un sīpola
  • 2 tējkarotes skābā krējuma
  • 1/3 tējkarotes mannā
  • 1 ola
  • mazliet pētersīļu

Pagatavošana

  1. Mencas fileju nomazgā un sagriež gabalos.
  2. Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.
  3. Sīpolu sīki sakapā.
  4. Zivs gabalus, burkānus, sīpolus liek blenderī un sasmalcina.
  5. Olu, skābo krējumu, mannā samaisa, pievieno zivs masai, pievieno mazliet sakapātu pētersīļu, sāli un visu kārtīgi sakuļ.
  6. Zivs masu liek ietaukotā veidnē, kas pārkaisīta ar mannā vai rīvmaizi.
  7. Cep 190°C temperatūrā, 30 minūtes.
  8. Sacepumu atdzesē līdz istabas temperatūrai un sagriež gabalos, pasniedzot, var pārliet ar izkausētu sviestu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes