Sastāvdaļas
- mazsālīts lasis vai forele
- rauga kārtainā mīkla
- olas
- sīpols vai loki
- 1 glāze rīsu
Pagatavošana
- Veidnē ieklāj cepamo papīru un ietauko to ar sviestu.
- Izrullē 2 mīklas plāksnes.
- Zivij noņem ādu, izņem asakas.
- Sīpolu vai lokus sakapā.
- Olas cieti izvāra, noņem čaumalas, sagriež gabaliņos.
- Rīsus izvāra, atdzesē.
- Uz vienas mīklas plāksnes, veidnē, liek kārtās - rīsi, sīpoli vai loki, olas.
- Tad liek zivi.
- Virsū liek otru mīklas plāksni, uzziež sviestu, uzber mazliet cukura, sadursta ar dakšiņu vai iegriež ar nazi.
- Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes, izņem no krāsns, atdzesē 10 minūtes, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!