Zivs kartupeļu garozā

Zivs kartupeļu garozā Foto: Zivs kartupeļu garozā

Sastāvdaļas

  • mencas vai citas baltās zivs filejas
  • 2 olas
  • 4 kartupeļi
  • 2 ēdamkarotes miltu + milti apviļāšanai
  • saulespuķu eļļa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, nospiež ar rokām, lai notecētu liekais šķidrums.
  2. Pievieno olas, miltus, sāli un samaisa.
  3. Zivs filejas apviļā ,no abām pusēm, miltos.
  4. No abām pusēm, zivs filejām piespiež kartupeļu masu.
  5. Filejas uzmanīgi liek sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā, cep uz vidējas uguns.
  6. Kad garoziņa no vienas puses apcepusies, apgriež otrādi, samazina uguni un cep, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes