Sastāvdaļas
- 1 kg zivju filejas (heks, mintajs)
- 1 zaļo šķirņu ābols
- 150 g mazsālīta Brinzas siera
- 150 g majonēzes
- milti
- 1 olas dzeltenums (jēls)
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- augu eļļa
- malti baltie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež gabalos, apsāla, apviļā miltos, mazliet apcep uz pannas.
- Ābolu notīra un sarīvē.
- Brinzas sieru sarīvē.
- Apceptajiem zivs gabaliem uzber piparus, rīvētu Brinzas sieru, ābolu - uzlej majonēzi.
- Zivs gabalus liek ietaukotā veidnē, cep sakarsētā krāsnī 20-25 minūtes.
- Cepšanās nobeigumā, zivs gabalus apziež ar olas dzeltenuma un skābā krējuma maisījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!