Zivs grieķu gaumē

Zivs grieķu gaumē Foto: Zivs grieķu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju filejas (heks, mintajs)
  • 1 zaļo šķirņu ābols
  • 150 g mazsālīta Brinzas siera
  • 150 g majonēzes
  • milti
  • 1 olas dzeltenums (jēls)
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • augu eļļa
  • malti baltie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež gabalos, apsāla, apviļā miltos, mazliet apcep uz pannas.
  2. Ābolu notīra un sarīvē.
  3. Brinzas sieru sarīvē.
  4. Apceptajiem zivs gabaliem uzber piparus, rīvētu Brinzas sieru, ābolu - uzlej majonēzi.
  5. Zivs gabalus liek ietaukotā veidnē, cep sakarsētā krāsnī 20-25 minūtes.
  6. Cepšanās nobeigumā, zivs gabalus apziež ar olas dzeltenuma un skābā krējuma maisījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes