Sastāvdaļas
- 400 g zivs filejas
- 3 sīpoli
- 2 tomāti
- 2 ķiploku daiviņas
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes saldā krējuma
- 1/2 glāzes piena
- 100 g siera
- sāls, pipari
- zaļumi
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež nelielos gabalos, apsāla, sapiparo, liek ietaukotā veidnē.
- Virsū zivs filejai izkārto sīpolu gredzenus un tomātu šķēlītes.
- Saldo krējumu samaisa ar pienu, olām, sāli, pipariem, sakapātiem ķiplokiem un zaļumiem.
- Saldā krējuma maisījumu pārlej zivs filejas gabaliem, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 220°C temperatūrā, 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!