Zivs fileja dārzeņu kažokā

Zivs fileja dārzeņu kažokā Foto: Zivs fileja dārzeņu kažokā

Sastāvdaļas

  • zivs fileja (pēc izvēles)
  • burkāni, sīpoli, baklažāni (izvēlieties kādus gribat)
  • 1/2 citrona
  • sāls, garšvielas pēc izvēles
  • 200-300 ml skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Zivs fileju noskalo, nosusina ar papīra dvieli.
  2. Zivs fileju apsāla, sapiparo, aprasina ar citrona sulu, uzber garšvielas - noliek malā.
  3. Dārzeņus nomizo, burkānus rupji sarīvē, sīpolu sagriež pusgredzenos.
  4. Ja izmantojat baklažānus - tiem uzber sāli, atstāj uz pāris minūtēm - pazudīs rūgtums.
  5. Tad tos noskalo zem tekoša ūdens, sagriež salmiņos.
  6. Burkānus pannā apcep, pievieno sīpolus - visu turpina cept, pievieno baklažānus, uzber mazliet sāls, garšvielas.
  7. Uz lēnas uguns dārzeņus sautē pusgatavus.
  8. Zivs fileju liek veidnē, virsū liek dārzeņus, uzlej skābo krējumu.
  9. Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes