Zivs ar sieru un tomātiem

Zivs ar sieru un tomātiem Foto: Zivs ar sieru un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 2-3 kg smaga zivs
  • 4 tomāti
  • 300 g siera
  • 1 citrons
  • 200 g majonēzes
  • dilles, pētersīļi
  • sāls, pipari pēc garšas
  • garšvielas zivīm pēc garšas

Pagatavošana

  1. Notīrītu un izķidātu zivi sagriež porciju gabalos.
  2. Zivs gabalus apsāla, sapiparo, aprasina ar citronu sulu - visu marinē 10 minūtes.
  3. Sieru sarīvē uz smalkās rīves, zaļumus sakapā - visu samaisa.
  4. Zivs gabalus noziež ar majonēzi un liek veidnē.
  5. Zivij virsū liek tomātu šķēles, pārkaisa ar siera maisījumu.
  6. Cep 180-200°C temperatūrā, 30-40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes