Sastāvdaļas
- 2-3 kg smaga zivs
- 4 tomāti
- 300 g siera
- 1 citrons
- 200 g majonēzes
- dilles, pētersīļi
- sāls, pipari pēc garšas
- garšvielas zivīm pēc garšas
Pagatavošana
- Notīrītu un izķidātu zivi sagriež porciju gabalos.
- Zivs gabalus apsāla, sapiparo, aprasina ar citronu sulu - visu marinē 10 minūtes.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves, zaļumus sakapā - visu samaisa.
- Zivs gabalus noziež ar majonēzi un liek veidnē.
- Zivij virsū liek tomātu šķēles, pārkaisa ar siera maisījumu.
- Cep 180-200°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!