Sastāvdaļas
- 700 g zivs filejas
- 5 ēdamkarotes kečupa
- 5 ēdamkarotes sojas mērces
- 2-3 ķiploka daiviņas
- milti panēšanai
- eļļa cepšanai
- mazliet sāls
Pagatavošana
- Kečupu samaisa ar sojas mērci.
- Zivs fileju sagriež gabalos.
- Katru zivs gabalu mērcē sojas mērces-kečupa maisījumā, liek atsevišķā traukā.
- Pārkaisa ar sakapātiem ķiplokiem, liek ledusskapī uz pāris stundām, marinēties.
- Kad zivs iemarinējusies, to apviļā miltos, kas samaisīti ar sāli.
- Cep sakarsētā pannā, eļļā, no abām pusēm, kamēr zivs kļūst zeltaina.
- Zivi pasniedz ar kartupeļu biezputru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!