Zivju zupa

Zivju zupa Foto: Zivju zupa

Sastāvdaļas

  • 100 g zivju (asaru, mencas, zandarta)
  • 1 tējkarotes mannas
  • 50 g kartupeļu
  • 1/2 burkānu
  • gabaliņš pētersīļa un sīpola
  • 10 g krējuma
  • 1 tējkarote sviesta
  • 400 g ūdens
  • sāls
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Ūdenī vāra notīrītas zivis, sīpolu, burkānu, pētersīļi.
  2. Gatavas zivis no buljona izņem, buljonu izkāš.
  3. Kartupeļus sagriež mazos kubiņos un vāra buljonā mīkstus.
  4. Pieber mannu, vāra vēl 5 minūtes.
  5. Zupai pieliek sāli, sasmalcina dārzeņus, kas vārītas kopā ar zivīm, no asakām atdalītās zivis un vēlreiz uzvāra.
  6. Gatavā zupā liek sviestu, krējumu, zaļumus.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes