Sastāvdaļas
- 100 g zivju (asaru, mencas, zandarta)
- 1 tējkarotes mannas
- 50 g kartupeļu
- 1/2 burkānu
- gabaliņš pētersīļa un sīpola
- 10 g krējuma
- 1 tējkarote sviesta
- 400 g ūdens
- sāls
- zaļumi
Pagatavošana
- Ūdenī vāra notīrītas zivis, sīpolu, burkānu, pētersīļi.
- Gatavas zivis no buljona izņem, buljonu izkāš.
- Kartupeļus sagriež mazos kubiņos un vāra buljonā mīkstus.
- Pieber mannu, vāra vēl 5 minūtes.
- Zupai pieliek sāli, sasmalcina dārzeņus, kas vārītas kopā ar zivīm, no asakām atdalītās zivis un vēlreiz uzvāra.
- Gatavā zupā liek sviestu, krējumu, zaļumus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!