Zivju zupa ar frikadelēm

Zivju zupa ar frikadelēm Foto: Zivju zupa ar frikadelēm

Sastāvdaļas

  • 2 1/2 l ūdens
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīļu sakne
  • 1 sīpols
  • 3 kartupeļi
  • sāls
  • citronskābe
  • 1 lauru lapa
  • 5 pipari
  • zaļumi
  • krējums

Frikadelēm:

  • 800 g zivju filejas
  • 1 šķēle baltmaizes
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • sāls
  • maltie pipari

Pagatavošana

  1. Frikadelēm zivju divas reizes samaļ, otro reizi maļ kopa ar ūdenī izmērcētu, nospiestu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu, pievieno kausētu sviestu, olas, sāli un piparus. Ar ūdenī samitrinātam rokām veido frikadeles.
  2. Verdošā ūdenī liek sviestā apceptu, sarīvētu burkānu, pētersīļa sakni, sīpolu, mazliet citronskābes sāli, kubiņos sagrieztus kartupeļus un frikadeles. Pieliek lauru lapu un piparus, vāra 20 - 30 minūtes uz lenas uguns.
  3. Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes