Zivju veltnīši ar speķi

Zivju veltnīši ar speķi Foto: Zivju veltnīši ar speķi

Sastāvdaļas

  • 750 g zivju filejas
  • etiķis
  • sāls
  • 50 g caurauguša speķa
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 4 ēdamkarotes asās tomātu mērces
  • margarīns

Pagatavošana

  1. Zivju fileju sagriež porciju gabalos, apslaka ar etiķi un apkaisa ar sāli.
  2. Speķi sagriež stienīšos.
  3. Filejas gabalu vienu pusi pārziež ar sinepēm un aso tomātu mērci, virsū liek speķa stienīšus.
  4. Sagatavotos filejas gabalus satin veltnīšos, sasprauž ar mārrutku saknīti vai kociņu, veltnīšus saliek ietaukota veidnē citu pie cita, veidni pārsedz ar foliju, liek cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.
  5. Pasniedz ar irdeniem rīsiem un tomātu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes