Sastāvdaļas
- 1 bundža konservēta laša
- 1 kartupelis
- 1 burkāns
- 2 olas
- 70 g siera
- 30 g loku
- 4 ēdamkarotes sezama sēkliņu
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Kartupeli, burkānu un olas izvāra, atdzesē un notīra.
- Konservētajam lasim nolej šķidrumu, liek traukā un samīca ar dakšiņu.
- Lasim pievieno rupji rīvētu kartupeli, smalki rīvētu burkānu - samaisa.
- Pievieno smalki rīvētu sieru, olas - samaisa.
- Lokus sakapā, pievieno masai.
- Pielej sojas mērci, skābo krējumu - kārtīgi samaisa.
- No salātu masas veido valrieksta lieluma bumbiņas.
- Sezama sēkliņas apgrauzdē sausā pannā.
- Salātu bumbiņas apviļā grauzdētajās sezama sēkliņās.
- Gatavas zivju salātu bumbiņas liek traukā, rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!