Zivju salātu bumbiņas

Zivju salātu bumbiņas Foto: Zivju salātu bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 1 bundža konservēta laša
  • 1 kartupelis
  • 1 burkāns
  • 2 olas
  • 70 g siera
  • 30 g loku
  • 4 ēdamkarotes sezama sēkliņu
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Kartupeli, burkānu un olas izvāra, atdzesē un notīra.
  2. Konservētajam lasim nolej šķidrumu, liek traukā un samīca ar dakšiņu.
  3. Lasim pievieno rupji rīvētu kartupeli, smalki rīvētu burkānu - samaisa.
  4. Pievieno smalki rīvētu sieru, olas - samaisa.
  5. Lokus sakapā, pievieno masai.
  6. Pielej sojas mērci, skābo krējumu - kārtīgi samaisa.
  7. No salātu masas veido valrieksta lieluma bumbiņas.
  8. Sezama sēkliņas apgrauzdē sausā pannā.
  9. Salātu bumbiņas apviļā grauzdētajās sezama sēkliņās.
  10. Gatavas zivju salātu bumbiņas liek traukā, rotā pēc saviem ieskatiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes