Zivju sacepums

Zivju sacepums Foto: Zivju sacepums

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju
  • 3 šķēles pienā izmērcētas baltmaizes
  • 2 olas
  • sāls
  • pipari
  • muskatrieksts
  • sasmalcināti sīpoli
  • dilles
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta

Pagatavošana

  1. Zivju gaļu bez ādas un asakām samaļ, pieliek visas minētās piedevas, liek ietaukotā veidnē, cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes.
  2. Karstu ēd ar kartupeļiem un ķirbju salātiem, bet aukstu var sagriezt šķēlītēs un pasniegt aukstajā galdā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes