Sastāvdaļas
- 250 g maltas zivs
- 1 sīpols
- 3-4 ēdamkarotes rīvmaizes
- 300 ml trekna saldā krējuma
- 50-100 g rīvēta siera
- brokoļi pēc garšas
- sāls pēc garšas
- baltie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sakapā un samaisa ar maltas zivs masu.
- Pievieno rīvmaizi, pievienojamās rīvmaizes daudzums atkarīgs no maltās zivs masas, ja tā ir šķidra, rīvmaizi vajag vairāk.
- Sāli, baltos piparus pievieno pēc garšas.
- No zivs masas veido frikadeles.
- Brokoļus sadala rozetēs.
- Frikadeles liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 5 minūtes.
- Gatavo mērci - bļodā samaisa saldo krējumu, rīvētu sieru, sāli, piparus pēc garšas.
- Izņem veidni no krāsns, starp frikadelēm liek brokoļus, uzlej mērci.
- Cep 180-190°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!