Zivju filejas kotletes

Zivju filejas kotletes Foto: Zivju filejas kotletes

Sastāvdaļas

  • 100 g zivju filejas
  • 1 šķēlīte baltmaizes
  • sāls pēc garšas
  • sviests cepšanai
  • rīvmaize
  • piens baltmaizes apliešanai
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Zivju fileja kopā ar pienu izmērcētu baltmaizi un dillēm vai pētersīļiem izmaļ caur gaļas mašīnu, pieliek sāli un visu labi sakuļ.
  2. No iegūtās masas veido kotletes, apvārta rīvmaizē un cep sviestā gaiši brūnas.
  3. Kotletes pasniedz ar kartupeļu biezeni, zaļajiem zirnīšiem, sautētiem burkāniem vai balto pupiņu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes