Ziemassvētku pica eglītes formā

Ziemassvētku pica eglītes formā Foto: Ziemassvētku pica eglītes formā


Strauji tuvojas gada nogale, kas saistās ar gada skaistākajiem svētkiem. Ziemassvētkos nereti vienuviet sapulcējas visa saime, un bagātīgi klāts galds ir neatņemama šī priekpilnā notikuma sastāvdaļa. Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna “Pica Rīga” pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases!

 

Sastāvdaļas:

● 130 g picas miklas
● 100 g bazilika pesto
● 50 g Parmas siera
● 50 g paprikas
● 12 ananāsu gabaliņi
● 5 ķirstomāti
● 5 spinātu lapiņas
● 50 g konservētas kukurūzas
● 30 g garšvielas gaļai (BBQ)

Pagatavošana:

1. Izrullē mīklu, ar brīvu roku izgriež eglītes formu. 
2. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu - ar BBQ mērci. 
3. Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananāsu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.
4. Liek krāsnī cepties 300 grādos uz 4 - 5 minūtēm.
5. Pārber pāri Parmas sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes