Sastāvdaļas
- 600 g žāvētu ogu
- 3 tējkarotes medus
- 1 šķipsna vanilīna
- 1 "Earl Grey" tējas maisiņš
- 1 ēdamkarote citronu sulas
- Mascarpone siers vai grieķu jogurts
Pagatavošana
- Žāvētos augļus ieliekam panā un aplejam ar ūdeni, lēnām sildām.
- Kad sāk vārīties, samazinām liesmu un pievienojam medu, vanilīnu.
- Kādas 10 minūtes atļaujam pavārīties. Noņemam pannu un ieliekam tējas maisiņu, lai izdalās tējas garša.
- Kad mazliet vairāk atdzisis, pārlejam pāri citrona suliņu un ieliekam pasniegšanas traukā. Pasniedzam ar Mascarpone sieru vai grieķu jogurtu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!