Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 1 glāze cukura
- 3 olas
- 1 1/2 tases grauzdētu zemesriekstu
- 1 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- 1 1/2 bundžiņas kondensētā piena
- 500 g sviesta (300 g mīklai uz 200 g krēmam)
- 200 g šokolādes (vai pāris ēdamkarotes kakao pulvera)
Pagatavošana
- Zemesriekstus sasmalcina un pievieno saputotām olām ar cukuru.
- Tad pievieno 3 ēdamkarotes kondensētā piena, miltus, cepamo pulveri un 300 g sviesta.
- Visu sakuļ ar elektrisko putotāju viendabīgā masā un ieklāj 22 cm lielā kūkas formā, cep 10 - 15 minūtes 200°C temperatūrā.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ mīkstinātu sviestu un kondensēto pienu, tad pievieno sarīvētu šokolādi.
- Krēmu pārziež pār atdzesēto biskvītu un dekorējam pēc sirds patikas!
- Kūku novieto sausā un vēsā vietā uz nakti. Nav ieteicams likt ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!