Zemenes, avenes, ķirši, plūmes, aprikozes, persiki sīrupā

Zemenes, avenes, ķirši, plūmes, aprikozes, persiki sīrupā Foto: Zemenes, avenes, ķirši, plūmes, aprikozes, persiki

Sastāvdaļas

  • 500-600 g augļu vai ogu
  • 250 g cukura
  • 250 g ūdens
  • 75-100 g portvīna

Pagatavošana

  1. Persikiem, aprikozēm, plūmēm izņem kauliņus (ja plūmēm kauliņus izņem ir grūti tos var arī atstāt, bet tādā gadījumā ieteicams plūmes iegriezt gareniski).
  2. Persikus sagriež 4-6 daļās, aprikozes un plūmes pārgriež uz pusēm.
  3. Sagatavotos augļus un ogas ieliek izkarsētās burkās, pārlej ar karstu cukura sīrupu un atdzesē.
  4. Sīrupā var ieliet portvīnu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes