Sastāvdaļas
- 500 g rozā zefīru
- 200 g trekna skābā krējuma
- 100 g saldkrējuma sviesta
Pagatavošana
- Zefīrus sagriež nelielos gabaliņos un izkausē mikroviļņu krāsnī maksimālā jaudā 2 - 3 minūtes.
- Atsevišķā traukā izkausē ar sviestu un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Izkausēto zefīru sajauc ar skābo krējumu un saputo ar elektrisko putotāju minimālā ātrumā.
- Pēc minūtes ilgas putošanas masai pievieno izkausēto sviestu, nepārtraucot putošanu.
- Kā tikko krēms kļūst viendabīga, putošanu pārtrauc un krēmu ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
- Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, citiem konditorejas izstrādājumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!