Zefīra – skābā krējuma krēms tortēm un kūkām

Zefīra – skābā krējuma krēms tortēm un kūkām Foto: Zefīra – skābā krējuma krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 500 g rozā zefīru
  • 200 g trekna skābā krējuma
  • 100 g saldkrējuma sviesta

Pagatavošana

  1. Zefīrus sagriež nelielos gabaliņos un izkausē mikroviļņu krāsnī maksimālā jaudā 2 - 3 minūtes.
  2. Atsevišķā traukā izkausē ar sviestu un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  3. Izkausēto zefīru sajauc ar skābo krējumu un saputo ar elektrisko putotāju minimālā ātrumā.
  4. Pēc minūtes ilgas putošanas masai pievieno izkausēto sviestu, nepārtraucot putošanu.
  5. Kā tikko krēms kļūst viendabīga, putošanu pārtrauc un krēmu ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
  6. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, citiem konditorejas izstrādājumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes