Sastāvdaļas
- 800 g saldētu zaļo zirnīšu
- bazilika zariņš
- 2-3 ķiploka daiviņas
- sāls
- pipari
- olīveļļa
- vistas buljons
- 500 g garneļu
- rīvmaize
- pētersīļi
Pagatavošana
- Katlā lej olīveļļu, cep tajā veselus, notīrītus ķiplokus.
- Pievieno bazilika zariņu, ķiplokus izņem, pievieno zaļos zirnīšus.
- Uzlej buljonu, lai tas pilnībā pārklāj zaļos zirnīšus, uzliek vāku, samazina uguni, vāra 20 minūtes.
- Pievieno sāli, piparus pēc garšas.
- Garneles notīra, liek veidnē.
- Pētersīļus sakapā, samaisa ar olīveļļu, sāli un pipariem.
- Garnelēm uzlej olīveļļas maisījumu, uzkaisa rīvmaizi, grilē 5-7 minūtes.
- Zupu sablenderē, pasniedz ar karstām garnelēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!