Sastāvdaļas
- 400 g zaļo pākšu pupiņu
- 200 g ķirštomātu
- 1 ēdamkarote sezama sēkliņu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 citrons
- 5 svaiga bazilika zariņi
- jūras sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Zaļās pupiņas tvaicē vai vāra verdošā ūdenī 2-3 minūtes.
- Katru ķirštomātu pārgriež uz pusēm.
- Izspiež citrona sulu, samaisa ar olīveļļu, pievieno sāli, piparus, baziliku, sezama sēkliņas.
- Ķirštomātus pārlej ar mērci.
- Pievieno karstas zaļās pupiņas, samaisa un uzreiz pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!