Zaķa ragu ar dārzeņiem

Zaķa ragu ar dārzeņiem Foto: Zaķa ragu ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 1/2 zaķa
  • 1 kg kartupeļu
  • 300 g tomātu
  • 300 g piparu pākšu
  • 2 sīpoli
  • 100 g žāvēta speķa
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • ķiploks
  • 1 glāze skābā krējuma
  • paprika
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļu bez kauliem sagriež kā stroganovam vai gulašam, speķi sagriež sīki, dārzeņus - gabaliņos. 
  2. Ar eļļu ietaukotā veidnē liek kārtām dārzeņus un gaļu, pa starpām liekot garšvielas.
  3. Pārlej ar krējumu, trauku aizvāko un cepeškrāsnī sautē 60 minūtes.
  4. Tad vāku noņem un cepšanu turpina, lai sautējums apbrūninātos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes