Vistu spārniņi Bufalo

Vistu spārniņi Bufalo Foto: Vistu spārniņi Bufalo

Sastāvdaļas

  • 2 kg vistu spārniņu
  • sāls, pipari
  • Bufalo mērce
  • 1/2 paciņas sviesta

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Vistu spārniņus noskalo, uzber sāli, piparus.
  3. Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek vistu spārniņus.
  4. Cep 45 minūtes, kamēr spārniņi ir gatavi.
  5. Katlā liek sviestu un Bufalo mērci, karsē tik ilgi, kamēr sviests ir izkusis.
  6. Kad spārniņi ir gatavi, samaisa tos ar mērci.
  7. Pasniedzot, ja vēlas, pārkaisa ar rīvētu sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes