Sastāvdaļas
- vistu spārniņi
- augu eļļa
- malta paprika
- ķiploki
- sāls
- kukurūzas pārslas
Pagatavošana
- Vistu spārniņus kārtīgi notīra, liek katlā.
- Uzlej ūdeni, pieber mazliet sāls, liek uz uguns.
- Uzvāra, nosmeļ putas, noņem no uguns, buljonā atdzesē.
- Tad izņem no katla, apviļā garšvielās un kukurūzas pārslās.
- Ja vēlas asāku - pievieno maltus čili piparus.
- 10 minūtes atstāj nostāvēties, tad apgriež otrādi, un atkal atstāj uz 10 minūtēm.
- Katlā sakarsē eļļu - eļļas gatavību pārbauda ieliekot tajā koka iesmiņu, ja parādās burbulīši - eļļa ir pietiekami karsta.
- Cep ātri - 30-60 sekundes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!