Vistu spārniņi ar maltu papriku, ķiplokiem un kukurūzas pārslām

Vistu spārniņi ar maltu papriku, ķiplokiem un kukurūzas pārslām Foto: Vistu spārniņi

Sastāvdaļas

  • vistu spārniņi
  • augu eļļa
  • malta paprika
  • ķiploki
  • sāls
  • kukurūzas pārslas

Pagatavošana

  1. Vistu spārniņus kārtīgi notīra, liek katlā.
  2. Uzlej ūdeni, pieber mazliet sāls, liek uz uguns.
  3. Uzvāra, nosmeļ putas, noņem no uguns, buljonā atdzesē.
  4. Tad izņem no katla, apviļā garšvielās un kukurūzas pārslās.
  5. Ja vēlas asāku - pievieno maltus čili piparus.
  6. 10 minūtes atstāj nostāvēties, tad apgriež otrādi, un atkal atstāj uz 10 minūtēm.
  7. Katlā sakarsē eļļu - eļļas gatavību pārbauda ieliekot tajā koka iesmiņu, ja parādās burbulīši - eļļa ir pietiekami karsta.
  8. Cep ātri - 30-60 sekundes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes