Sastāvdaļas
- 1 kg vistu spārniņu
- 1 ēdamkarote baltvīna etiķa
- 1 sīpols
- 6 ķiploku spiedē saspiestas ķiploka daiviņas
- 2 sagriezti čili pipari
- 1 ēdamkarote maltas paprikas
- 1 tējkarote maltu čili piparu
- 60 ml olīveļļas
- 1 ēdamkarote kaltēta oregano
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Spārniņu galus nogriež, spārniņus sadala 2 daļās, uzber sāli.
- Sīpolu sagriež plānos pusgredzenos.
- Gatavo marinādi - etiķi samaisa ar olīveļļu, sīpolu, ķiplokiem, čili pipariem, maltu papriku, oregano.
- Spārniņus samaisa ar marinādi, liek ledusskapī vismaz uz 3 stundām, vai labāk uz nakti.
- Spārniņus, kopā ar marinādi liek veidnē, cep 180-190 °C temperatūrā, 40-50 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!